miercuri, 30 septembrie 2015

Programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti te tine ocupat tot weekendul

Toamna asta se contureaza ca fiind una excelenta pentru cinefili. Hollywoodul si regizorii consacrati scot proiecte cu bugete imense sau filme independente care satisfac si cei mai pretentiosi pasionati ai cinematografiei.  Programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti te va tine ocupat weekendul acesta cu premiere, avanpremiere si filme pe care le-ai asteptat tot anul
.
          Iata trei pelicule din programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti care ruleaza in weekend si care nu te vor dezamagi.

          „Amy”

          Documentarul despre viata cantaretei Amy Winehouse ruleaza in premiera weekendul acesta in programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti.  Artista britanica a murit in 2011 in urma unei intoxicatii cu alcool, dupa o lunga batalie cu dependenta de droguri. A intrat in clubul select al artistilor care s-au stins la doar 27 de ani, alaturi de Kurt Cobain, Jim Morrison si Janis Joplin.

Un documentar care nu trebuie ratat

          Documentarul vorbeste despre copilaria artistei, despte relatia cu parintii sai, dar ci relatiile romantice distructive in care a fost implicata si care au atras-o in vartejul unei vieti presarate cu droguri si alcool.

          „Internul”

          In programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti vei gasi si o comedie in care Robert De Niro este la inaltime, ca de obicei. Alaturi de Anne Hathaway, De Niro face o echipa de senzatie si chiar daca nu sunt actori specializati in comedii, stiu sa smulga zambete.  Doi actori premiati in trecut cu statuete Oscar cu siguranta isi vor pune amprenta pe acest proiect pe care nu ai voie sa-l ratezi in acest weekend.

"Internul"- film care va rula in aceasta toamna

          „Un etaj mai jos”

          Programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti cuprinde si filmul romanesc ce a atras privirile la Festivalul de Film de la Cannes. Filmul „Un etaj mai jos” in regia lui Radu Muntean spune povestea unui barbat care este martorul unei crime. Ce se intampla cand iti vezi vecinul omorandu-si sotia? Cui ii povestesti aceasta odioasa crima? „Un etaj mai jos” este un film care vorbeste despre aceste intrebari si despre lupta cu propria constiinta.

Film distribuit la cinema Trivale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu